Nijmeegse vierdaagse 2018

Van 17 t/m 20 juli wordt de Nijmeegse Vierdaagse weer gehouden. In deze week is er grote kans dat uw zending in het betreffende postcodegebied vertraging oploopt. In het hieronder afgebeelde overzicht ziet u wanneer de wandelaars door welke plaats heen komen. Voor meer info zie de officiële website van de 4daagse. De zendingen die vertraging oplopen, zullen wij volgens het leverschema de eerst volgende mogelijkheid uitleveren.

Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u contact met onze planning opnemen.

29 juni 2018

T&L BAN(D)ENFESTIVAL


ZA. 3 FEBRUARI 2018 | 10.00 - 16.00 UUR
DALTONSTRAAT 13 IN HARDERWIJK (TERREIN PLOEGER)
KOM SPEEDDATEN MET DE LEUKSTE T&L BEDRIJVEN VOOR DE BAAN DIE HET BEST BIJ JOU PAST!

De sector Transport & Logistiek is dynamisch en groeit. Ben je iemand of ken je iemand die graag aan het werk wil, al dan niet in combinatie met een mbo-opleiding? Deze werkgevers zijn op zoek naar jou. Ze ontmoeten je graag op het Ban(d)enfestival. En pas je bij hun bedrijf? Dan bieden ze je een baan en een opleiding.

Kijk op de pagina 'Zeker van een baan'

Carnaval 2018

Van zondag 11 februari t/m dinsdag 13 februari is er Carnaval in het zuiden van Nederland. Hierdoor zal er op dinsdag 13 februari geen distributieroutes gereden worden in onderstaande postcodegebieden. Alle opdrachten zullen voor deze gebieden worden doorgezet naar de eerst volgende leverdag:

Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u contact met onze planning opnemen.

24 januari 2018

Nijmeegse vierdaagse 2017

Van 18 t/m 21 juli wordt de Nijmeegse Vierdaagse weer gehouden. In deze week is er grote kans dat uw zending in het betreffende postcodegebied vertraging oploopt. In het hieronder afgebeelde overzicht ziet u wanneer de wandelaars door welke plaats heen komen. Voor meer info zie de officiële website van de 4daagse. De zendingen die vertraging oplopen, zullen wij volgens het leverschema de eerst volgende mogelijkheid uitleveren.

Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u contact met onze planning opnemen.

30 juni 2017

Duurzaamheid; een volgende stap

NE DistriService heeft op basis van een uitgebreide test besloten om haar banden te gaan afvullen met het banden bescherming systeem van Ride-On (TM). Dit voorkomt onnodige stilstand a.g.v. lekke banden, vermindert de rolweerstand van de banden als gevolg van perfect gebalanceerde banden, vergroot de levensduur van de banden en vermindert het brandstofgebruik omdat de banden op spanning blijven. Kortom een volgende stap m.b.t. de invulling van ons duurzame beleid.

26 juli 2016

NE DistriService zet Leanliners in

Na de inzet van een Hybride en Dual-Fuel voertuigen heeft NE DistriService een zevental zogenaamde Leanliner bakwagens in bedrijf genomen. Deze wagens dragen door de toepassing van een aerodynamische vorm van de opbouw en de zijskirts bij aan een lager brandstofverbruik en daardoor ook een reductie van de CO2 uitstoot. Verder is deze nieuwe serie uitgerust met een 360 graden camera systeem, laadklep, een Cargo Lock systeem en is een electrisch bedienbare roldeur gemonteerd.

8 juni 2016

Onze nieuwe website is online!

Na enkele maanden hard werken, presenteren wij met trots onze nieuwe website. De website is fris, overzichtelijk en heeft een moderne uitstraling. U vindt alle informatie over NE DistriService op onze nieuwe website. Ook werken wij momenteel aan een pagina speciaal voor consumenten. Als de consumenten pagina live is, leest u dit uiteraard hier. Wat vindt u van onze nieuwe website? We horen het graag van u.

25 november 2015

20 jaar schadevrij

Op 26 september j.l. ontving onze chauffeur Geert van Olst van TVM de titel Diamanten Ridder van de Weg. Dit is een uitzonderlijke prestatie voor een chauffeur die in de regio Amsterdam met zo'n 50 stops per dag zijn werk doet. Een groot compliment en prachtig voorbeeld voor alle chauffeurs. Naast de diamanten Ridder van de Weg hebben ook twee chauffeurs van NE DistriService voor hun 5 jaar schadevrij rijden de titel Zilveren Ridder van de Weg ontvangen. Een goede prestatie die nu verder wordt uitgebouwd op jacht naar de titel Gouden Ridder van de Weg.

1 oktober 2015

NE DistriService ontvangt Lean and Green Star

Recentelijk heeft NE DistriService haar Lean and Green Star in ontvangst genomen. In 2013 ontving de organisatie de Lean and Green Award voor het door TNO beoordeelde plan van aanpak dat in vijf jaar tijd tot minimaal 20% CO2 reductie zou moeten gaan leiden. Inmiddels hebben wij in vier jaar ruim 32% CO2 reductie weten te realiseren. Een mooie prestatie die als volgt tot stand is gekomen:
- Door ketensamenwerking met alle partijen in de raamdecoratie branche is een nieuw leverschema tot stand gekomen;
- Van een statische naar een geoptimaliseerde dynamische planning;
- Vernieuwing wagenpark met 'Dual Fuel' en 'Hybride' bakwagens;
- Training chauffeurs in 'het nieuwe rijden' aangevuld met een telematica systeem wat het gedrag van de chauffeur en voertuig op de weg monitort;
- Aanpassing verlichting in het distributiecentrum en sturing op branduren (gericht aan en uitzetten).
Lees meer over de Lean and Green Star.

9 juli 2015

Samenwerking met Formaat XL

Formaat XL is een logistieke specialist die sinds 2012 de zendingen van klanten slim combineert met de transportcapaciteit van de aangesloten transportpartners. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervoeren van langere goederen, maar Formaat XL wordt steeds vaker gevraagd om producten van uiteenlopende formaten te transporteren. Van stapels stenen tot treinonderdelen en van tuinhuisjes tot gipsplaten - zij laden het in de vrachtwagens en brengen het veilig naar de bestemming. Lees meer over Formaat XL.

8 december 2014

NE DistriService genomineerd

NE DistriService is genomineerd voor de TLN Ondernemersprijs 2015. Daarmee behoren wij in het segment 'middelgroot' tot de laatste drie overgebleven logistieke dienstverleners die kans maken op de de titel 'TLN Ondernemersprijs 2015' Op 22 november 2014 zal tijdens het jaarcongres van TLN bekend worden gemaakt wie de definitieve winnaar gaat worden. Wij zijn trots op deze nominatie die het directe gevolg is van de klantgerichte en professionele inzet van alle medewerkers van NE DistriService!

29 september 2014

TVM Ridders van de Weg

Op zaterdag 27 september 2014 zijn vijf chauffeurs van NE DistriService door TVM in het zonnetje gezet. Twee daarvan hebben 'Goud' ontvangen (10 jaar schadevrij) en drie hebben 'Zilver' (5 jaar schadevrij) uit handen van Minister Opstelten in ontvangst genomen. Op de foto Peter Haverkamp met 10 jaar schadevrij rijden. Voor een chauffeur in de fijnmazige distributie een absolute prestatie.

29 september 2014

NE DistriService ontvangt Keurmerk Transport & Logistiek

Wij hebben uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) het Keurmerk Transport & Logistiek (KTL) ontvangen. Wij laten hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en de interne processen. Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, de interne processen, de communicatie, de duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago. Ook is door het onafhankelijk audit bureau VIANORM vastgesteld dat NE DistriService voldoet aan de specifieke eisen voor de specialisatie 'Distributievervoer'.

18 februari 2014

Partner van NE DistriService wint Ondernemeraward

OnTime wint de ondernemeraward! Onze partner in België won op 5 december j.l. de ondernemeraward Zuid-West-Vlaanderen van JCI Waregem in de categorie kleine ondernemingen. In deze categorie heeft een professionele jury naast een financiële analyse van de onderneming door Deloitte Fiduciaire ook gekeken naar de realisatie van het beleidsplan en het omgaan met risico´s. NE DistriService feliciteert OnTime met deze Award!

9 december 2013