Duurzaamheid kenmerkt ons. We hebben tenslotte maar één aarde waar we zuinig op moeten zijn. Wij zetten in op het efficiënter benutten van de logistieke middelen en dragen bij aan het verminderen van files op de weg. Hoe wij dit doen? Dat leest u hieronder.
Efficiënt vervoeren
Doordat wij samenwerking in de branche hebben gestimuleerd en het volume in de raamdecoratiebranche hebben gebundeld, vervoeren wij hetzelfde transport volume met minder vrachtauto’s dan voorheen. Wij rijden nu twee keer per week naar een locatie in Nederland in plaats van vier keer in de week. Dit bespaart brandstof en hierdoor neemt de CO2 uitstoot per vervoerde collo af.

Ook maken wij een dynamische en efficiënte planning. Wij houden alle openingstijden van losadressen in Nederland up-to-date en inventariseren wanneer uw klant op vakantie is. Zo komen wij niet voor een dichte deur te staan.

Schone voertuigen
Ons wagenpark bestaat volledig uit de nieuwste voertuigen van gerenommeerde merken met minimaal Euronorm 6.

Telematica systeem
Alle onze voertuigen hebben een telematica systeem. Dit systeem voorziet ons van veel informatie, zoals een inzetanalyse met gegevens als snelheid, remgedrag, verbruik bij stilstand en CO2-uitstoot. Deze informatie geeft een goed beeld van het gedrag van het voertuig. Dit draagt bij aan een verdere optimalisatie van het brandstofverbruik en aan veiligheid op de weg.