Wij verzorgen de fysieke fijnmazige distributie van kwetsbare en lange goederen.

NE DistriService verzorgt de fysieke fijnmazige distributie van kwetsbare en lange goederen. Voorbeelden van goederen zijn raamdecoratie, gordijnen, horren en rollen stof. Dit doen wij met behulp van ons eigen speciaal ingerichte wagenpark en ons netwerk van geselecteerde logistieke partners. Wij kunnen goederen, zoals gordijnen, hangend vervoeren. Samen leveren wij dagelijks ongeveer 10.000 colli af bij detailhandels, woonwarenhuizen, bouwmarkten én rechtstreeks bij de consument thuis.

Ons eigen distributiecentrum van 4.000 m2 is gevestigd in Nunspeet. Wij gebruiken het distributiecentrum voor cross-docking, sortering en bundeling van goederen en tijdelijke opslag. Onze processen zijn zo ingericht dat onze medewerkers de goederen zorgvuldig kunnen hanteren. Hierdoor is schade minimaal en stellen wij minder hoge eisen aan de verpakking dan de concurrentie.

Value added logistics
U kunt het logistieke proces volledig naar wens invullen, zonder dat u hierbij de controle verliest. Wij kunnen waarde toevoegen aan uw proces door uw producten te bundelen, te labellen, te sorteren of (tijdelijk) op te slaan.

Wij werken zorgvuldig
Goederen die wij vervoeren zijn kwetsbaar, schadegevoelig en moeilijk te hanteren door hun lengte. Dit vraagt om een zorgvuldige aanpak. Wij gebruiken hiervoor speciale middelen in ons distributiecentrum. Ook beschikken al onze medewerkers over kennis van de producten. Wij vinden het belangrijk om deze kennis up-to-date te houden en daarom investeren wij in de juiste opleidingen voor onze medewerkers. Om onze vakbekwaamheid te behouden, krijgen al onze chauffeurs de Code 95 training. Wij maken voor het nascholingsproject gebruik van Verkeersveiligheid Groep Nederland.

Speciaal ingerichte auto’s
Onze auto’s zijn speciaal ingericht voor de verschillende soorten goederen die wij vervoeren. Heeft u een klein doosje of juist goederen langer dan 6 meter? Wij vervoeren het voor u.

Bekijk wat wij doen

 
NE DistriService in Ondernemend Nederland, uitgezonden op RTL 7

 

Ons proces van bestelling tot bezorging


Neem vrijblijvend contact met ons op

0341 257605 · planning@ne.nl