Carnaval 2020
31 januari 2020
Nijmeegse vierdaagse 2020
30 maart 2020
Carnaval 2020
31 januari 2020
Nijmeegse vierdaagse 2020
30 maart 2020
Toon alles

Coronavirus

Informatie over coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom houden we bij NE DistriService de ontwikkelingen rond het coronavirus goed in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

Bezorging

Het virus kan niet worden overgedragen via de goederen. Wij bezorgen daarom gewoon de goederen aan onze klanten. Op dit moment hebben wij geen vertragingen in onze leveringen.

Voorkomen verspreiding virus

We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We zorgen er voor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken.
Als extra maatregelen zullen we vanaf dinsdag 17 maart tot en met maandag 6 april de klanten niet meer laten aftekenen op onze boordcomputers. We volstaan dan met het noteren van de voornaam van degene die de goederen in ontvangst neemt. Verder leveren we bij particulieren tot aan de deur.

Voorbereiding

We bereiden ons voor op verschillende scenario’s, zodat we onze dienstverlening kunnen continueren. Nogmaals: de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop.

Hoe kunt u ons helpen?

Om onze bereikbaarheid te waarborgen vragen we u ons zoveel mogelijk via de mail te benaderen, in verband met de mogelijkheid van thuiswerken van onze medewerkers. Indien er vanuit uw kant wijzigingen te verwachten zijn in de aanleveringen en/ of aantallen horen we dat uiteraard graag.
Verder merken wij dat onze chauffeurs te maken krijgen met allerlei restricties op laad- en loslocaties. We vragen u onze chauffeurs met respect te behandelen met het in achtneming van de hygiëne regels van het RIVM.

Meer informatie

Net als elk ander bedrijf bekijken we de situatie van dag tot dag. Als de situatie verandert informeren wij u op dat moment proactief.

Comments are closed.