Leveringen rond feestdagen 2021
22 november 2021
Carnaval 2023
14 februari 2023
Leveringen rond feestdagen 2021
22 november 2021
Carnaval 2023
14 februari 2023

Net als elk jaar verwachten we in de periode van april tot juli weer een groot aanbod in het te distribueren volume. In combinatie met het uitvallen van een aantal bezorgdagen, vanwege de verschillende feestdagen, is het een extra uitdaging om toch alles in goede banen te leiden.

De aanpassingen voor de feestdagen zijn als volgt:

2e Paasdag maandag 18 april

We leveren de orders normaal uit op dinsdag 19 april. Vanwege de sluiting op maandag willen we u vragen de orders voor de levering op dinsdag alvast op de vrijdag ervoor aan te leveren. Wij laden deze dan op zaterdag voor levering op de dinsdag.

Koningsdag woensdag 27 april

Vanwege de sluiting op Koningsdag rijden wij het woensdagschema op donderdag en het donderdagschema op vrijdag. Indien nodig zullen we dan op maandag een aantal extra ritten inzetten voor de zendingen van vrijdag. Ons distributie centrum is woensdag 27 april ’s ochtends tussen 07.00 en 12.00 uur open om goederen te ontvangen!

Hemelvaartsdag donderdag 26 mei

Op vrijdag 27 mei rijden wij het donderdagschema. Maandag 30 mei rijden we dan het vrijdagschema. Ons distributie centrum is donderdag 26 mei ’s ochtends tussen 07.00 en 12.00 uur open om goederen te ontvangen!

2e Pinksterdag maandag 6 juni

We leveren de orders normaal uit op dinsdag 7 juni. Vanwege de sluiting op maandag willen we u vragen, de orders voor de levering op dinsdag alvast op de vrijdag ervoor aan te leveren. Wij laden deze dan op zaterdag voor levering op de dinsdag. Ons distributie centrum is maandag 6 juni ’s ochtends tussen 07.00 en 12.00 uur open om goederen te ontvangen!

Uiteraard houden we u en uw klanten steeds op de hoogte in onze app en portal als het gaat om de juiste afleverinformatie. We zullen verder in deze periode terughoudend zijn wat betreft tijdsleveringen en leveringen buiten het schema om. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Tot slot verzoeken wij u om onze toeleveranciers het aanleverschema aan te laten passen op de feestdagen. Voor het verwerken van de pieken is het essentieel dat wij beschikken over de juiste informatie en de aanlevermomenten. We vragen u om dit zorgvuldig met onze afdeling planning af te stemmen.

We communiceren in een vroeg stadium met als doel een zorgvuldige voorbereiding om onze leverbetrouwbaarheid op een hoog niveau te houden zoals u dat van ons gewend bent.

Heeft u vragen? Stel ze gerust. Onze medewerkers helpen u graag.

Comments are closed.