Wij zijn dé specialist in het vervoeren van lange, hangende en kwetsbare goederen

It’s more than just a parcel. Wij zijn de essentiële schakel tussen producenten van bijvoorbeeld raamdecoratie en hun klanten. Dit doen wij op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze.

Sinds 1988 rijden wij als logistieke partner voor onder andere de raamdecoratie branche. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij kennis van zaken hebben. Of het nu om een gordijnrails, een vouwgordijn of jaloezieën gaat, wij weten er raad mee.

NE DistriService staat voor kwaliteit, transparantie, flexibiliteit en duurzaamheid

Kwaliteit

Door onze zorgvuldige aanpak, de speciale middelen die wij gebruiken en onze kennis is de kans op manco's en schade aan uw producten minimaal. U kunt van ons verwachten dat wij uw producten schadevrij afleveren op de eindbestemming.

Transparantie

Wij willen graag dat u altijd inzicht heeft in de status van de opdrachten. Daar heeft u recht op. U ontvangt dagelijkse terugkoppelingen. Maandelijks kunt u informatie ontvangen over de performance van NE DistriService. Via Track & Trace kunt u al uw opdrachten real time inzien. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Flexibiliteit

Ons wagenpark is flexibel. Wilt u een klein doosje vervoeren? Of juist een product dat langer is dan 6 meter? Geen probleem. Wij hebben voor producten met verschillende lengtes het juiste duurzame voertuig.

Duurzaamheid

Wij zetten in op het efficiënter benutten van de logistieke middelen en dragen bij aan het verminderen van files op de weg. Wij hebben de CO2 uitstoot in 5 jaar tijd met 32% verminderd. Dit heeft ons de Lean and Green Star opgeleverd. Wij zijn hier trots op en blijven ons inzetten voor duurzaamheid in onze organisatie.