Samen optrekken in het Centrum voor Transport & Logistiek

Ondernemers in de regio zetten de schouders onder de werving & selectie van goed personeel voor de T&L sector. Ploeger Logistics, St. van den Brink, NE Distriservice, Kattenberg Verhuizingen en Van de Brug Int. Tanktransport hebben hiertoe de vereniging CTL opgericht.

Ze pakken gezamenlijk promotie, werving en selectie voor chauffeurs, logistieke medewerkers, teamleiders en planners op en bieden een baangarantie. Landstede en Van Buuren zijn de aangesloten opleiders.

De provincie Gelderland draagt eveneens bij om de branche Transport & Logistiek op de Noord-Veluwe te profileren als aantrekkelijke bedrijfstak om in te werken.

T&L BAN(D)ENFESTIVAL


ZA. 3 FEBRUARI 2018 | 10.00 - 16.00 UUR
DALTONSTRAAT 13 IN HARDERWIJK (TERREIN PLOEGER)
KOM SPEEDDATEN MET DE LEUKSTE T&L BEDRIJVEN VOOR DE BAAN DIE HET BEST BIJ JOU PAST!

De sector Transport & Logistiek is dynamisch en groeit. Ben je iemand of ken je iemand die graag aan het werk wil, al dan niet in combinatie met een mbo-opleiding? Deze werkgevers zijn op zoek naar jou. Ze ontmoeten je graag op het Ban(d)enfestival. En pas je bij hun bedrijf? Dan bieden ze je een baan en een opleiding.

Kom kennis maken! Praat met de mensen van toonaangevende (familie)bedrijven zoals Ploeger Logistics, St. van den Brink, Van de Brug Int. Tanktransport, NE DistriService en Mondial Kattenberg Verhuizingen. Ook Landstede en Van Buuren Opleidingen zijn er. Je kunt hun alles vragen over werk, doorgroeimogelijkheden en welke certificaten je nodig hebt.

Verder is er van alles te zien en doen:

  • Rondleiding Bandenhotel Ploeger Logistics
  • Stap in, geef gas en rij een rondje in de nieuwste Scania
  • Safety truck van Volvo en Mercedes aanwezig
  • Wheellifting battle: win een gratis introductieles of een dag 'op stap met een vrachtwagenchauffeur'
  • Workshop: hoe werkt het in de Transport&Logistiek (leren en werken)
  • Voor de kids een springkussen en voor de innerlijke mens 'food rond de trucks'

Kijk voor het actuele programma op: zekervaneenbaan.nl/bandenfestival/

Samenwerkende ondernemers TLC

Logistieke Tafel

CTL gaat voor een verbeterde samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs en heeft als voornaamste doel het aanjagen van instroom van deelnemers naar werk en opleiding in de sector Transport & Logistiek.

Daar hoort ook het bevorderen van zij-instromers (volwassenen die eerder voor een carrière in een andere branche hebben gekozen) bij. Kennis en expertise deelt CTL regionaal in haar Logistieke Tafel Midden-Nederland.

Wil je ook in deze regio leren en werken of zoek je ander werk?

 

Kijk dan snel op www.zekervaneenbaan.nl of ontmoet ons bij een van de activiteiten/evenementen.

Je haalt je diploma’s, rijbewijzen en certificaten bij regionale opleiders. Voor de eerste 50 aanmelders ligt een financiële tegemoetkoming in de opleidingskosten klaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op