Nijmeegse vierdaagse 2020
30 maart 2020
Toon alles

Leveringen rond Kerst 2020

De eerste tekenen van de herfst zijn weer zichtbaar en dat betekent dat we langzaam richting het eind van het jaar gaan. Zoals gebruikelijk rijden we in week 52 en week 53 een aangepast schema, aangezien er gedurende die periode maar een beperkt aanbod van zendingen zal zijn. We rijden in beide weken een volledige route in Nederland en uiteraard leveren we ook gewoon in België en Luxemburg. We willen u vragen hier rekening mee te houden in de doorlooptijd. Maandag 4 januari rijden we weer het normale schema.

Week 52
21 dec Ma Normale aanlever- en ophaaldag
22 dec Di Normale distributie
23 dec Wo Normale distributie
24 dec Do Geen distributie (NE gesloten)
25 dec Vr Geen distributie (NE gesloten)
Week 53
28 dec Ma Normale aanlever- en ophaaldag
29 dec Di Normale distributie
30 dec Wo Normale distributie
31 dec Do Geen distributie (NE gesloten)
1 jan Vr Nieuwjaarsdag (NE gesloten)

Comments are closed.