Werken bij NE DistriService betekent werken bij een organisatie die betrokken is bij haar personeel. Onze organisatie is plat met korte lijnen en een persoonlijke noot. Van chauffeur tot directeur en van loodsmedewerker tot planner, iedereen is belangrijk en telt mee.
130

medewerkers


Zetten zich bij NE DistriService in voor het beste resultaat

Henri van de Brake

Werkt sinds 2008 bij NE DistiService, Medewerker Distributiecentrum


“Bij NE DistriService krijg ik de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen en door te groeien. Zo ga ik een cursus volgen voor procesbegeleider en leidinggevende.”

“Ik vind het heerlijk om ’s nachts te werken. Vooral de gezelligheid met collega’s maakt mijn werk leuk. Ook word ik ingezet op verschillende taken. Deze afwisseling vind ik erg fijn.”

“Er hangt een gezellige en goede sfeer bij NE DistriService. Ook is het laagdrempelig. Ik kan zo bij de directeur naar binnen lopen als ik een vraag heb.”
Ik kan bij NE DistriService doorgroeien

Mark Engels

Werkt sinds 2000 bij NE DistriService, Chauffeur


“Ik werk met plezier bij NE DistriService. Ik vind het werk leuk en afwisselend omdat ik op elke auto ingezet kan worden en verschillende routes rijd. Zo zie ik veel van Nederland!”

“NE DistriService heeft een open cultuur. Ik kan bij de directeur naar binnen stappen als mij iets dwars zit of zomaar om te kletsen. Er wordt naar je geluisterd.”
De cultuur bij NE DistriService is open

Theo Voerman

Werkt sinds 2015 bij NE DistriService, Procesbegeleider


“Ons streven is om alle colli op tijd te versturen. Als bijvoorbeeld een adressticker niet te scannen is of niet bekend is, gaan we net zo lang door tot dat we de juiste colli naar het juiste adres sturen.”

“Het leidinggeven tijdens de avond- en nachtdiensten bij het sorteren en laden vind ik een leuke uitdaging. Ik zie veel verschillende chauffeurs in ons distributiecentrum. Bijna alle landen en talen komen dagelijks over de vloer. Mijn werk biedt afwisseling, zowel in uren als in werkzaamheden.”
Wij streven er naar om alle colli op tijd te versturen

Stefan van Elst

Werkt sinds 2005 bij NE DistriService, Planner


“Het puzzelen en uitzoeken van de ritten vind ik leuk. Ook ben ik verantwoordelijk voor alle chauffeurs. Ik hou wel van een beetje uitdaging!”

“Ik vind het leuk dat ik veel contact heb met klanten en chauffeurs. Dat de werkdruk hoog ligt, vind ik juist prettig. Eén van de leukste dingen die ik gedaan heb? Voor een spoedklus ben ik met een collega naar Marseille gereden.”

“Je weet nooit wat je ’s morgens kunt verwachten. Het kan rustig zijn maar het kan ook zijn dat je op onverwachte situaties moet inspringen. Af en toe rijd ik zelf een dagje als chauffeur. Deze afwisseling spreekt mij erg aan.”
Ik heb veel contact met klanten en chauffeurs

Patric Binnekamp-van Os

Werkt sinds 2003 bij NE DistriService, Chauffeur


“Als chauffeur kom ik door heel Nederland. Ik kom in contact met veel verschillende mensen. Dit maakt het werk voor mij erg leuk! Als chauffeurs zijnde helpen we elkaar ook altijd. Als ik onderweg ben en ik ga naar een plek die voor mij onbekend is, dan kan ik altijd een collega bellen die mij vervolgens uitlegt hoe ik er het beste kan komen.”

“De sfeer bij NE DistiService vind ik erg prettig. Dit is ook één van de redenen waardoor ik hoop nog vele jaren voor NE DistriService te mogen werken!”
Als chauffeurs zijnde helpen we elkaar altijd

Werken bij NE DistriService? Bekijk onze vacatures

Zoek je een afwisselende baan waarbij je een leiding geeft aan groep van ongeveer 30 medewerkers in ons distributiecentrum en het proces van ontvangst van goederen naar het laden in onze auto’s begeleidt? NE DistriService is dan op zoek naar jou!

Wij zijn dé specialist in de distributie van hangende- en lange colli die schadegevoelige zijn. Voorbeelden zijn gordijnen, raamdecoratie, op maat gebogen gordijnrails, rollen stof en verlichting. Dit voor de gehele Benelux. Voor onze vestiging in Nunspeet zijn wij op zoek naar

PROCESBEGELEIDER DISTRIBUTIECENTRUM

m/v voor 40 uur per week

Wat houdt het werk in?

Als procesbegeleider in ons distributiecentrum ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de medewerkers en zorg je voor een optimaal proces. Je maakt roosters, ontvangt de goederen die veelal vanuit het buitenland binnenkomen, geeft leiding aan medewerkers, verdeelt de werkzaamheden en bent aanspreekpunt voor wat betreft de uitvoering van de werkzaamheden. Tevens zoek je continu naar mogelijke verbeteringen in de processtromen binnen het DC. Je werkt in een team van 4 procesbegeleiders in wisselende diensten in de ochtend- middag- en nachtdiensten.

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding en bent in staat om werkzaamheden in een distributiecentrum te coördineren. Daarnaast ben je daadkrachtig, resultaatgericht, kun je inspringen op onverwachte omstandigheden, beschik je over goede communicatieve vaardigheden op diverse niveaus en ben je in staat om leiding te geven.

Wat mag je verwachten?

In deze afwisselende en verantwoordelijke functie werk je in een open collegiale sfeer. Wij bieden je een fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband, prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan een korte reactie (bij voorkeur per e-mail) :
Annet Landkroon, annet.landkroon@ne.nl.
NE DistriService B.V.
Energieweg 28
8071 DA Nunspeet.

Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je ons bereiken op 0341 257605.
Voor onze vestiging in Nunspeet zijn wij op zoek naar

ENTHOUSIASTE SCHOLIEREN / STUDENTEN (m/v)

Kun jij wel een zakcentje gebruiken naast school of studie en ben je

minimaal 16 jaar?

Kom dan onze sorteerploeg versterken!

Wij zoeken op maandag, dinsdag en woensdag tussen 13:00 uur en 21:30 uur medewerkers die in ons distributiecentrum goederen gaan sorteren.

De voordelen
- Starttijd en eindtijd in overleg, je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent;.
- Mogelijkheid om extra te werken in de vakantieperiode (Juli en Augustus);
- Goed betaald bijbaantje.

Interesse?
Stuur dan een korte reactie (bij voorkeur per e-mail) :
Annet Landkroon, annet.landkroon@ne.nl.
NE DistriService B.V.
Energieweg 28
8071 DA Nunspeet.

Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je ons bereiken op 0341 257605.
Voor onze vestiging in Nunspeet zijn wij ook op zoek naar

OPROEPKRACHTEN DISTRIBUTIECENTRUM (m/v)

Kun jij wel een zakcentje gebruiken naast school of studie en ben je

minimaal 18 jaar?!

Kom dan bij ons werken!

De werktijden zijn wisselend. Wij werken in twee diensten: van 16:00 uur tot 00:45 uur en van 18:00 uur tot ongeveer 02:30 uur.

Er zijn mogelijkheden om te werken van maandag tot en met donderdag. Het werk bestaat uit het handmatig sorteren van goederen en het laden van vrachtauto's. Het gewicht van de goederen is maximal 20 kg. .

De voordelen
- Je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent;
- Mogelijkheid om extra te werken in de vakantieperiode;.
- Goed betaald bijbaantje.

Interesse?
Stuur dan een korte reactie (bij voorkeur per e-mail) :
Annet Landkroon, annet.landkroon@ne.nl.
NE DistriService B.V.
Energieweg 28
8071 DA Nunspeet.

Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je ons bereiken op 0341 257605.
Verder zijn wij voor onze vestiging in Nunspeet op zoek naar

DISTRIBUTIECHAUFFEURS

Parttime/Fulltime (fijnmazige distributie)

Functie eisen
- Als distributiechauffeur beschik je minimaal over het B – rijbewijs, bij voorkeur C rijbewijs, en heb je minimaal 5 jaar rijervaring.
- Je beschikt over goede sociale vaardigheden, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent collegiaal en gericht op samenwerking.
- Een klant- en servicegerichte houding beschouw je als vanzelfsprekend.

Functie inhoud
- Als distributiechauffeur rijd je dagelijks een wisselende route en lever je bovenstaande goederen af bij woninginrichters, bouwmarkten, winkels, grootwinkelbedrijven, consumenten, etc. in Nederland. Je bezoekt ongeveer 55 afleveradressen per dag.

Wij bieden
- Een (naar wens) parttime of fulltime dienstverband, in eerste instantie voor bepaalde tijd.
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Salaris conform de CAO Beroepsgoederenvervoer.

Je sollicitatie met CV kun je, bij voorkeur per e-mail, richten aan:
Annet Landkroon, annet.landkroon@ne.nl.
NE DistriService B.V.
Energieweg 28
8071 DA Nunspeet
 .

Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je ons bereiken op 0341 257605.